Fulcio Logo

Bli en UGC creator
for fulcio.

Tjen tusenvis ekstra i måneden på å filme enkle UGC videoer hjemmefra med produkter du genuint liker. Fulcio er et kreativt UGC byrå som knytter deg opp med kjente merkevarer.

Raskebriller logo
Teoritentamen logo
Sørlandssjokolade logo
Silkemyk logo
WeJump2Fly logo
Hvorfor bli en UGC creator?

Hvorfor bli en UGC creator?

Motta gratis produkter og god betaling fra kjente merkevarer for å filme en video opptil 60 sekunder.
Du trenger kun å filme. Vi hjelper med både manus bak videoen og redigering av råmateriale.
Våre beste UGC-creators mottar stadig oppdrag og tjener tusenvis ekstra i måneden på det!
Søk i dag!

Eksempler på våre UGC videoer

Hvordan det fungerer?

Bli varslet om oppdrag

Vi sender deg nyhetsbrev eller direkte melding om nye oppdrag. Interessert? Svar raskt og få kontrakt på oppdraget.

Få produkt, film video

Merkevaren sender deg avtalt produkt og vi sender deg manus. Du skal kun stråle foran kamera. Vi tar oss av redigeringen.

Motta betaling

Etter at du har filmet og sendt råmateriale, og alt ser bra ut, betaler vi deg avtalt pris for oppdraget.

Hva blir ditt neste steg?

PS: Vi har oppdrag som passer alle aldre og kjønn, så vi oppfordrer alle til å søke.

Fyll inn søknaden nedenfor, så tar vi kontakt om du er en god fit.

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe?

En UGC creator, eller skaper av brukergenerert innhold, er en innholdsskaper som lager autentisk materiale som bilder, videoer og tekster. Dette innholdet etterligner innhold skapt av en merkevares egne brukere eller kunder. Målet er å fremme merkevarer på digitale plattformer på en måte som føles ekte og troverdig for målgruppen. Ved å skape reelle brukeropplevelser, bidrar UGC creators til å styrke merkevarens tilstedeværelse og appellere til potensielle kunder på en personlig og engasjerende måte. I motsetning til tradisjonelle influencere, som ofte har en stor følgerskare og deler sponsede innlegg under eget navn, fokuserer UGC creators på innholdets kvalitet og hvordan det resonnerer med publikum, uten nødvendigvis å bygge sin egen personlige merkevare. Dette gjør at UGC creators kan kanalisere autentiske brukerstemmer til fordel for merkevarer uten å søke personlig oppmerksomhet.

UGC creators i Norge kan forvente å tjene mellom 1000 og 3000 kroner per oppdrag, avhengig av oppdragets størrelse og kompleksitet. Lønnen for en UGC creator varierer, men generelt er det en fleksibel og givende måte å tjene penger på.

Tiden brukt på et UGC-oppdrag varierer, men for et enkelt produkt burde det ikke ta mer enn 1-2 timer å filme og sende. Det avhenger imidlertid av oppdragets art og kompleksitet. For eksempel kan et mer omfattende prosjekt kreve mer tid for planlegging, filming og redigering.

Foreløpig tilbyr vi ikke spesifikke UGC kurs, men vi veileder gjennom våre systemer for å sikre at du vet hvordan du gjør ting riktig. Vi er her for å støtte og hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter som UGC creator, slik at du kan bli en suksess i Norge.

Nei, det trenger du ikke. Vi tar oss av manus og redigering for deg. Som UGC creator kan du fokusere på å levere autentisk og engasjerende innhold, uten å måtte bekymre deg for disse aspektene.

Du får betalt ved å sende oss en faktura som privatperson, gjennom et enkeltpersonforetak (ENK) eller som aksjeselskap (AS). Dette gir fleksibilitet i hvordan du håndterer din inntekt og forretningsstruktur.

Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det. Vi ønsker å samarbeide med merkevarer som leverer produkter av høy kvalitet, og som holder det de lover. Din tilfredshet er viktig for oss.

Ja, du må kunne vise ansiktet ditt og snakke foran kamera. Dette er en viktig del av å være en UGC creator, da autentisk engasjement ofte innebærer personlig tilstedeværelse og kommunikasjon.